maanantai 30. heinäkuuta 2012

Mikkeli ja Open show !

Lauantaina (28.7) hyppäsin aamulla Masan kanssa Janniinan ja niiden kyytiin ja lähdettiin kohti Mikkeliä.

Tuomarina Masalla oli Markku Kipinä ja brasseja oli ilmoitettu paikalle 3 kappaletta, masan lisäksi siis yksi uros ja narttu oli paikalla.

Masan olin ilmoittanut ensimmäistä kertaa nuorten luokkaan. Masa esiintyi yllättävän rauhallisesti ja varmasti. Tuomari kehui koiraa ja kertoi että on edestä vielä hieman löysä joka toden näköisesti korjaantuu iän kanssa.
Kuulin kun tuomari sanoi ERI ja vielä sitten SAn !
Sitten odotimme avoimen luokan uroksen vuoron joka sai EHn ! Siinä vaiheessa älysin että Masa mieshän sai ensimmäisen cacibinsa !! Wau !

Kehän laidalla odoteltiin vielä valioluokan nartun arvostelu joka tuli meitä vastaan kun sai Erin ja san!
Rop-vsp kehässä Masa liikkui tosi kivasti ja seisoi kanssa oikein mukavasti. Tuomari pyysi menemään yhdessä ympäri ja loppujen lopuksi ojenti minulle roppi ruusukkeen !

Masa kävi oman kehän jälkeen pyörähtämässä myös junior handler kehässä ja Masahan nyt menee kenenkä kanssa vain kehässä ja pari vetäisi sitten itselleen sijan 2 ! Hienoa Juliana&Masa!
Sunnuntaina suuntasimme mieheni kanssa kohti Harjavaltaa molemmat pojat mukanamme, sillä kyseessä oli brassien Open Show!
Paikalle oli ilmoitettu 65 brassia ja tuomarina toimi Luis Gorjão Henriques, Portugalista.
Masa oli junnu uroksissa ja Coma valioissa, sekä Julia kysyi Masaa myös JH kehään lainaan.
 
Junnu uroksia oli yhteensä 4 kappaletta. Masa sai tuomarilta ERIN ja koska olimme viimeisiä junnu luokassa menimme suoraan jatkamaan kilpailuluokkaan. Tuomari pohti ja pohti, aika tuntui tosipitkältä kunnes tuomari sijoitti meidän Masa miehen ykköseksi !
Coma oli kovatasoisessa valioluokassa jossa oli 7 urosta ja sai hienoti tuomarilta ERIn  ja sijottui "5".

Masa meni vielä PU kehään ja sijottui siellä paras uros 4. Ja sen jälkeenmeni vielä Parasjuniori kilpailuun jossa masa oli sitten vsp-jun ja sai parhaan juniori uroksen kiertopystin mukaan.

Kiva tapahtuma ja eiköhän tuota ensi vuonnakin saateta eksyä paikalle !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti