maanantai 6. elokuuta 2012

Sawo shown taikaa

Oli taas se ihana aika vuodesta että päästiin kotinäyttelyyn!
Lyhyt ajomatka,lyhyt kotimatka, ei tarvitseherätä montaaa tuntia ennen näyttelyä. Oli oikein luksusta vaikka joka aamu olikin 10.00 kehät. Saimme ihan vieraita lahdesta asti Nurkkalan poppoo eksyi Justeerikujalle viikonlopuksi majailemaan !

Perjantaina alkoi siis kehät jotka jatkuivat viikonlopun yli sunnuntaihin. Masan olin ilmoittanut perjantaiksi junnu-luokkaan jossa oli komea kilpakumppanimme Jedi !
Kuulin tuomarin kehuvan Jedin päätä paljon ja se on oikeasti aivan upea päinen koira !
Joten tuomari sijoitti Jedin ERI1 ja Masa oli sitten ERI2 !
Jedi oli sitten loppujen lopuksi PU2 saaden va-sertin ja rc rop-junnun!


Perjantaina kävimme myös kehien jälkeen pyörähtämässä hiekkakuopilla kera hirveän brassilauman! Kuvasaastetta tuli siis siinä hiekkamontuilta.Toivottavasti nyt ei kauhen pitkä postaus tule sitten.

Launtaina kehät olivat tuttuun tapaah 10.00 ja Masa oli ensimmäinen uros tällä kertaa uroksia oli 4 kappaletta,
Masa oli nuorten luokassa ja tuomarina oli Rodi Hubenthal, Norja.

Masa oli jo aivan sekaisin ennen kehää koska Masan rakkaus brassi nimeltä Hippu saapui paikalle jolla oli juoksut myös menossa !
Masa kyllä esiintyi kivasti mitä nyt etsi vähän väliä Hippu ja Katiaa ympäri kehää.
Mutta tulokseksi ERI ja SA kaikesta huolimatta. Odoteltiin sitten että avoimet urokset meni joista molemmat saivat EHn jonka jälkeen oli sitten valio uors joka sai kanssa ERIN ja SAn.
Joten paras uros kehässä oli Masa ja valioluokan uros Armas ! Tuomari juoksutti ympäri ja osoitti Masa-miähen ykköseksi ja Armas PU2 !
Nartuissa Hippu tadaa oli PN1 ja rop-vsp kehä alkoi hyvissä merkeissä kun Masa vaan vikuin ja huusi Hipun perään. Katia sanoi tuomarille Hipun juoksuista ja tuomari oli reilu ja anoti minun mennä Masan kanssa peri kierrosta rauhassa ympäri että Masa skarppas ja ravasi nätisti. Lopulta kaiken kauhun jälkeen Masa oli ROP ! WAU !
Sunnuntaina sitten olimme taas 10 aikaan aamulla kehässä. Urokset olivat samat kuin edellisenä päivänä joten Masa aloitti brassit. Masa sai ruotsalaiselta tädiltä ERIn ja SAn.
Avoimen luokan urokset saivat EHt ja valioluokassa Armas ERIn ja SAn.
Tällä kertaa Armas veti pidemmän korre ollen PU1 ja Masa PU2 Sertin ja VARA-CACIBIN kera !

Erityiskiitokset Heidille ja Karille, seurasta, kuvista ja erittäin kivasta viikonlopusta! Sekä muille näyttelypaikalla seuraa pitäneille sekä tutuille ! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti