sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Agirotu 2012

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Eli tänäkin vuonna osallistuimme Agirotuun joka pidettiin kotikylässämme Kuopiossa ! Meidän seura järjesti kyseisen tapahtuman.
Töissä oli perjantaina että lauantaina ja siinä aikana näki mitä hienoimpia ja hauskimpia agi suorituksia !

Sunnuntaina oli sitten joukkuekisan vuoro, olimme möllijoukkueessa Coman ja Masan kanssa, molemmat siis olivat samassa joukkueessa ensin Masa ja sitten Coma oli joukkueen viimeisenä starttaajana.

Masan kanssa lähdettiin radalle hyvinkin tuttuun tapaan vauhdikkaasti jonka seurauksena jossain vaiheessa meni taas hyppy ohi kuin kiito Masa tuli himppusen liian lujaa mutkissa.
Masa teki tosi loistavaa työtä, mitä nyt kerran hypääsi suoraan rintäkehä edellä putken suuhun. Masa teki yhteensä 50 virhepistettä yksi hylly (25 ja 5 kieltoa, 3 pussilta josta lopulta hylly ja kaksi putkelta ja hypyltä


 Coma taas oli ihan muissamaailmoissa ja teki sitten varmaan elämämme huonoimman radan, yritti karata 3 kertaa radalta kierti esteitä vaikk akuinka näytin että täällä ollaan että tänne päin ! ei kun miekkonen huuhailee ihan muissa maailmoissa ja siitä sitten hienosit veti 80 virhepistettä eli vissiin parit hyllyt ja jotain kieltoja. 

Kuten Coman ilmeistä voi päätellä oli kiinnostus ihan kympissä !Joukkueemme sijoittui toiseksi viimeiseksi ! Mitä tuloksilla väliä hauskaa oli ja sitä lähdettiin pitämäänkin !

Mukana oli Jedi, Masa, Coma ja Soda

Kiitoksia taas kaikille ja ensi vuonna mukana uudestaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti