maanantai 30. heinäkuuta 2012

Baltian maita

21-22.7 matkustimme Katian ja hänen poikiensa kanssa kohti Liettuaa ja Latviaa. Mukana oli Coma&Masa minulta sekä Hippu&Lyyli(turistina) Katialta että kyytiin loikannut Ares Kiinanharjakoira.

Liettuassa päästiin näyttelypaikalle ilman sen kummempia ongelmia. Brasseja oli yhteensä 5 ja kaikki oli tiedossa jo ennen kehään menoa. Masan täti Stella oli kanssa paikalla.
Masa vastassa oli toinen junnu uros joka oli enenn meitä ja sai ERIn. Masa meni pöydälle ja tuomari kopeloi ja antoi ERIn ja näytti 2. Eli Masa siis JUN ERI2 ja ei jatkanut siitä enää mihinkään koska liettuassa vain luokkavoittajat vissiinkin jatkaavat.
Coma oli ainut valio uros ja sai hienosti myös ERIn ja voittaen luokkansa joka tarkoitti sitä että Coma sai Sertin ja näin ollen tuli Liettuan muotovalioksi !

Valio nartuissa Hippu vei voiton ja Stella toisena.  Kun ROP koiraa valittiin oli kehässä junnu uros, Coma ja valionarttujen Hippu. Tuomari pohti jonkin aikaa ja osoitti Comaa ! Coma oli ROP!


Latviaan suuntasimme suoraan mökiltä jossa majotuimme liettuan puolella. Näyttelypaikka oli vaihtunut toiseen paikkaa mikä meillä oli ylhäällä, onneksi sattui menemään joku koiranäyttelyihminen ohi joka ohjeisti meidät paikalle.

Brasseja oli vain 3 Masa, Coma ja Hippu.
Masa ensimmäisenä ja tällä kertaa ERIn kerä että myös latvian junnusertin kera pois kehästä !
Coma sitten sai tällä kertaa EHn kokonsa ja liikeiden takia.
Hippu sai kanssa hienosti ERIn ja rop-vsp kehässä Hippunen veti voiton kotiin.
Valitettavasti kummankaan näyttelyn arvosteluja on hyvin vaike suomentaa tia kirjoittaa tänne kun molemmat venäjäksi kirjoitettu.


Latviasta ajettiin Viron puolelle Pärnuuseen ja yövyttiin siellä. Latvian rajalla kävimme meren rannalla ottamassa kuvia ja Katian pojat pääsi uimaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti