tiistai 21. elokuuta 2012

Näyttelyt näytelty !

Kuten otsikko kertoo on tämän vuoden näyttelyt (messaria lukuunottamatta) jo paketissa ! Viimeisimpänä meillä siis oli Hyrynsalmi RN ja Baltian voittaja näyttely !

 Hyrynsalmelle mentiin 3 koiran voimin Coma, Masa ja Soda oli mukanamme myös.
Paikalle oli ilmoitettu 5 brassia joten kiirettä tuli olemaan koirien välissä.

Ensimmäisenä oli Masa joka sai ERIn muttei SAta. Sitten välissä oli avoimen luokan uros. Sitten Coma ERI mutta ei SAta. Heti perään Soda joka kanssa sai ERIn muttei SAta. Ja Sodan jälkene oli valio narttu.

Eli reissu oli kaikin puolin erinomainen.

Sitten siirrytään Baltian Voittaja tarinaan !

17.8 pakkasimme auton tavaroilla, ihmisillä aj koirilla ja suuntasimme ekalle pysähdys paikalle Vihtiin. Vihdissä vaihdoimme koirat päikseen Coma jäi sinne ja Masan sisko Aino hyppäsi meidän kyytiin.

Vihdistä suunnattiin sitten kohti Helsinkiä ja siitä sitten laivaan ja matka alkoi kohti Tallinnaa !

Tallinnassa sitten menimme suoraan hotelliin ja nukkumaan koska perillä olimme vasta lähemmäs yhtä yöllä. Aamulla alkoi sitten Baltain voittaja päivä ja paikalle oli ilmoitettu 14 brassia.
Masalla oli junnuluokassa kilpakumppaneina 3 muuta junnu-urosta. Kaksi junnuluokasta sai erin ja kaksi ehn. Masa kuului erin saaneisiin. Tuloksena lopuksi Masalle JUN ERI2 JSERT ja vielä paras uros kehässä PU4 !
Sitten oli Ainon vuoro. Aino oli valioluokan nartuissa tällä kertaa ilman kilpakumppaneita.
Ainolle sieltä ERI ja päästiin PN kehään. Aino kiisi itsensä hienosti tuloksille PN1 SERT CACIB VSP BALTW'12 ja vielä EE MVA !

Aino VAL ERI1 PN1 SERT CACIB VSP EE MVA BALTW'12

Masa JUN ERI2 JSERT PU4


Huikea päivä kaiken kaikkiaan joten suuntasimme koirien kera terasille juhlistamaan. Sää oli aivan ihanan lämmin ja terasilla viihtyi koirat kuin myös me ihmiset.

Sunnuntaina oli sitten terrieri. Ja tulokset oli Masalla samat kuin eilen pienellä muutoksella eli JUN ERI2 JSERT PU2 -> EE JMVA & LT JMVA ! Se vihdoinkin tuli mitä lähdetiinkin hakemaan !
Ainolla meni kanssa hyvin ERI2 PN3 ! :)

Aino VAL ERI2 PN3

Aino VAL ERI2 PN3

Masa JUN ERI2 JSERT PU2 EE JMVA LV JMVA !


Tämmöisen viikonlopun jälkeen oli erittäin hyvä suunnata kohti kotia !
Loppuun parit hotelli kuvat sitten !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti