sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lahti KV 2012

Perjantaina suuntasimme ystäväni Miran kanssa nokan kohti Lahtea jossa yövyimme Nurkkalassa.
Molemmat pojat oli mukana ja Nurkkalassa oli yhteensä 10 koiraa joten hulinaa riitti.

Lauantai aamuna lähdettiin Masaa viemään näyttelypaikalle Janniinalle lainaan junior handler kehään.
Masahan huomasi heti Janniinan ja meni heti häntä heiluen Janniinan luokse, eikä sen jälkeen enää minusta välittänytkään.
Hienosti parilla sujui yhteistyö ja kun oli 5 parasta jatkossa aloin jännittämään ihan tosi paljon !
Kun junnuja alettiin sijoittamaan katsoin kun yksi kerrallaan alettiin palkitsemaan. Yksi kerrallaan junnut sijoittuivat ja joka kerta jännitti vain kahta kauheammin, kun oli enää kaksi jäljellä oli jo pakko tirauttaa pari kyyneltä! Lopulta pari sijoittui hienosta toiseksi melkein 20 junnun joukosta !  Loistavaa tiimi työtä !

(c) Hanna J


JH kehän jälkeen suuntasimme kohti Vihtiä Masan kasvattajan luokse. Pojat olivat aivan innoissaan ja näköjään tuntevat jo reitin sinne kun melkein kilometri ennen määrän päätä alkaa kauhea itkeminen.
Masahan sai heti autosta tultua hepulin ja juoksi ympäri pihaa hirveetä kyytiä. Kun vihdoinkin Masa rauhoittui, päästiin syömään ja Masa pääsi "lempi"asiaansa nimittäin suihkuun ! Parka pieni näytti sille kuin sitä olisi pahastikkin kidutettu siellä !

Sunnuntai aamuna lähdimme Vihdistä uudestaan kohti Lahtea jossa tänään oli vuorossa rotukehä. Juuri ennen rotukehää minulta tultiin pyytämään Comaa junnuihin ja annoin sen. Kun olin Masan kanssa kehässä, jännitin tosi paljon Comaa, koska Coma voi halutessaan olla hyvinkin hankala esitettävä. Masalla oli tuomarina Harry Tast, oikein mukava ja ystävällinen tuomari joka nätisti kopeloi koiran ja jutteli pöydällä. Tuomari katsoi Masan karvaa ja mainitsi että se pitkä ja sanoi Masalle sitten "Talvellahan saakin olla pitempi karva".  Masalle napsahti ERI ja kilpailu luokassa oli sitten toinen ! Tuloksena siis JUN ERI2.

(c) Maija Laine

(c) Maija Laine


Kun Masa tuli ulos kehästä päätin että vaihdan Masan ja Coman päikseen koska Masa on paljon helpompi esittää.
Masalla siis oli pitkä päivä tulossa koska vanhempia junnuja oli lähemmäs 50 kappaletta.
Masa esiintyi Ainon kanssa oikein mallikaasti ja lopulta pari ylsi jopa 15 parhaan joukkoon !


Raskas viikonloppu oli mutta loistava sellainen !


Masa tuo itse oman arvostelunsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti