tiistai 3. huhtikuuta 2012

Rekvere, Viro

Perjantaina suuntasimme Masan kanssa junalla kohti riihimäkeä josta Masan kasvattaja meidät sitten haki.
Vihdissä kasvattajan luona vietimme jokusen tunnin jonka jälkeen matka jatkui kohti tallinkin satamaa josta minut kyytin nappasi Katia, Vela ja Satu. Masa autoon ja matka kohti laivaa ja kohti viroa !

Matkat meni tosi hyvin ja yökin meni hyvin. Näyttelypaikalla oli aika paljon tilaa kun sinne menimme ja laitoimme leirin pystyyn kehämme laidalle.
Brasseja oli ilmoitettu 7 kappaletta joista 3 tuli meidän kyydissä Masa, Hippu ja Didi.

Kun brassit alkoivat oli ennen Masaa kaksi pentua. Marsittiin Masan kanssa kehään ja tuomari oli todella ystävällinen ja käsitteli koiria tosi kauniisti. Masa esiintyi omasta mielestäni erittäin hyvin ja antoi kopeloida itsensä.
Junnu uroksia oli kaksi kappaletta joista Masa oli sitten JUN ERI1 saaden ensimmäisen junnu sertinsä.
Sitten oli rop-vsp junnun valinta. Masa meinasi takana tuleva tyttö vähän kiinnostaa mutta keskittyi sitten liikelle päästyä minuun. Tulkosena sen jälkeen ROP-JUN !
Seuraavana alkoi sitten avoimet urokset joissa matkaseuralaisemme Didi oli. Didi sai kanssa ERIn ja ansaitsi myös SERTin !
Paras uros kehässä oli siis kolme urosta, molemmat junnu urokset ja Didi. Tuomari pyysi Didin ja masan tekemään vierekkäin edestakaisin liikeet. Tässä kohtaa ajattelin et Masan nyt haluaa sitten Didin luokse riehumaan ja alkaisi pomppimaan mutta hienosti penska keskittyi ja liikui hyvin.
Tuloksen asitten PU1 ! Aivan huikea ja uskomaton olo alkoi jo tässä vaiheessa olla.
ROP-VSP kehässä oli junnu narttu vastassa. Tuomari juoksutti kerran ympäri ja antoi käteen punakelta ruusukkeen, Masa oli ROP ! pakkohan siinä vaiheessa oli pari kyyneltäkin tirauttaa !

Ryhmä kehät oli sitten päivän pääteeksi aikamoinen läpi juoksu vaikka Masa jaksoi aiva loistavan hyvin vielä esiintyä !


Näyttelyn jälkeen suuntasimme htellille jossa hyvin nopeasti aloimme nukkumaan pitkän päivän pääteeksi.  Yllätävää että Masakin osasi olla jopa suurimman osan yöstä kunnolla ja nukkua jalkapäässä, mitä nyt välillä piti sänkyä vaihtaa ja käydä Didiä kahtelemassa.

Sunnuntai aamuna suuntasimme jo 9 näyttelypaikalle, koska mukanamme olleella valkkarilla alkoi silloin kehä. Valkkari oli edellisenä päivänä ollut VSP valioituen Viroon ja samalla myöskin Baltian valioksi !
Sunnuntaina valkkari Ado oli sitten ROP !

Kun brassit alkoivat huomasin Masasta että se oli hieman levottoman oloinen eikä oikein jaksanut keskittyä.
Seisominen meni niin aj näin mitä nyt piti välillä pyöriä ympäri ja liikkuessa olisi ollut kiva pomppia ja jäädä rapsuttelemaan.
Tuomarin kopeloidessa Masa oli reippaasti pöydällä. Kehäsihteeri antoi ERIn ja jäätiin odottelemaan rapas junnu kehää. Paras junnukehässä tällä kertaa Masa sitten ERI2 ja loppujen lopuksi PU3.
Didi sai kanssa ERIn ja SERTin ollen PU1 ! Hippu joka oli nuorissa nartuisssa oli sitten PN1 SERT !
Eli Didi ja Hippu ROP-VSP kehässä missä Hippu sittne veti pitemmän korren ollen ROP ! ONnea vielä Katia ja Venla ! :)

Huippu reissu takana kiitoksia kaikille seuralaisille ! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti