sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lieksa RN

Aamulla suunnatiin nokka kohti Lieksaa. Ensimmäisenä pysähdyttiin nappaamaan Dori (Monsterosa Hummingbird) mukaan. Sää arvelutti koko matkan välillä paisto aurinko ja välillä oli aivan pilvessä.

Näyttelypaikalle saavuttiin oli aika viileä, mutta kun käveltiin kohti kehää äitselleni tuli ihan hiki kun kävelin kolmen höyryveturin kanssa eteenpäin. Kehän laidalle parkeerasimme leirin pystyyn ja osottelimme kehän alkua. Siinä katselin kun tuomari tuomaroi cockereita ja muistaakseni ei tainnut yhtään ERIä tulla cockereille. Sama jatkui parissa muussakin rodoussa, tai ainakaan SAta ei ollut tullut kun monesta jäi ROP valitsematta.

Kun brassit alkoivat oli jo tosi kylmä ja pieni viima kävi koko ajan. Onnelinen olen ettei Masa ole niin kylmän arka kuin esim Coma joka ei liiku eikä tee mitään jos on kylmää. Tuomari oli oikein mukava ja jutteli pöydällä. Pyysi liikeitä ja kehui koiraa. Masalle EH, koska oli hieman liian kooka että liikeissä takajalat jäi rungon alle ja etuliikeet oli kuulemma kierot, mutta tuomari huomautti että kylmä ilma voi aiheuttaa sen.

(c) Hanne Seppänen

(c) Hanne Seppänen


Masan jälkeen esitin myös Dorin jolla oli tosi kylmä. Pieni parka tärisi ihan kylmästä jonka takia liikeet että seisominen ei ollut parasta. Tuomari tätä harmitteli kovasti tykkäsi muuten tytöstä.
Brasseissakaan ei valittu ollenkaan ROPia.

Kylmä mutta oikein mukava päivä ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti