sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kuopio KV

Tänään siis oli Kuopio kv ja mukana oli Coma ja appivanhempien saksanmetsästysterrieri Eppu.

Epun kehä alkoi noin 11.30 ja ensimmäisenä oli kaksi kappaletta junnu uroksia. Molemmat junnut saivat ERIn ja SAt. Tuli sitten Epun vuoro ja pöydällä meni hyvin, ainut että ravissa oli menossa anopin luokse.
Kehäsihteeri toi sitten ERIn ja SAn ja tietenkin samalla oli myö luokakvoittaja koska oli ainut avo uros.
Paras uros kehä alkoi heti perään ja tällä kertaa ravi meni hyvin ja tuomari ohjasi meidä viimesetä paiaksta ensimmäiseksi ja onnitteli ensimmäisestä sijasta.
Olin ihan ihmeissäni että meidän kovaluupää oli sijottunu paras uros ykköseksi !
Samalla kun odoteltiin ROP ja VSP kehää niin eikö silloin alkanut pikkusen vettä tihkuttamaan ja kun sitten oltiin kehässä uudestaan niin alkoi kaatosade, Eppu oli sitä mieltä ettei jää kehään vaan painuu pois joten ravi meni omalaatuiseksi :D
Joten Epulle siis tulokseksi hienosti AVO ERI1 SA PU1 SERT CACIB VSP ! Tuomarina oli Veli-Pekka Kumpumäki

Sitten oli Coman kehän vuoro ja huomasin jo kun sen häkistä otin ja lähdin suunnistamaan kehälle ettei herralle tämä keli ollut yhtään sopiva, sain nimittäin vetää sitä perässäni kehälle.
Päästiin sitten kehälle ja suunnistin Jonnan ja Janin teltalle johonka coma syöksyi suoraan sisälle enkä meinannut pois saada.
Vihdoinkin kun sen pois sieltä sai se meinasi kusasta teltan kulmaan vetäsin pois ja jätkä käveli minua kohti ja yritti kusta minun jalkoihin ! Pientä protestia oli ilmassa.
No vihdoin ja viimein kehä sit alkoi, Coma oli ensimmäisenä koska ei ollut ollenkaan junnu tai avoin uroksia.
Kehä alkoi Coma oli jo siinä perässä vedettävä lahna kun maa oli märkä ja eihän neitikoira voi semmoisella mennä.
Coma seisoi pöydällä tosi loistavasti ja oli oikein edukseen, odottelin sitä tuttua EHta mutta yllätykseni tulikin ERI ja olin ihan onneissani!
Kilpailuluokassa sitten oli kilpakumppanina komea ulvoja Armas joka oli sitten VAL ERI1 ja Coma VAL ERI2 ja molemmat saivat SAn.
Välissä oli vetsku uros Esko joka hänkin sai hienosti ERIn ja SAn joten paras uros luokassa oli kolme urosta joista hienosti Esko paras uros 3, Coma 2 ja Armas oli loistavasti 1 !
Eli Coma oli VAL ERI2 SA PU2 VARA-CACIB ja tuomarina toimi August De Wilde, Belgia


Loistava päivä kaiken kaikkiaan ! Kuvia ehkä myöhemmin jos nyt joku on kuvia ottanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti