keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tallinnan reissu

Elikkä perjantai aamuna pakattiin autoon tavarat ja koirat ja lähdettiin suuntaamaan Vihtiä kohti jonnekka Masa mies jäi hoitoon kun taas me suuntasimme kohti Viroa.

Laivaan päästiin yllättävän nopeasti ja koirat jäivät autoon bokseihin tyytyväisinä nukkumaan, mukanamme oli Coma, Aino (Braslight's Unico, Masan sisko aiemmasta pentueesta) ja Shandy (Champagne do Tropical Beaty, Masan äiti).
Viroon päästyämme suunnistimme suoraan hotelli paikkaamme Nõmme Kõrtsiin. Paikka oli mahtava, ihanan rauhallinen ja paljon mehtää ja peltoa lähettyvillä.
Nukkumaan ruettiin melkein heti kun perille päästiin kellokin jo oli niin paljon, yö vaan oli tuskaa kun Coma piippaili koko ajan tyttöjen perään.

Aamulla suunnatiin aamupalan jälkeen kohti Tallinnaa kalev stadionille jossa näyttely pidettiin, paikka oli mukava, mutta pirun kova tuuli oli joka sit oli vähän haitaksi. Näyttely telttoja lähti irti siellä ja pyörivät alueella kun tuuli niin kovasti.
Tuomarina meillä toimi Anne Klaas Virosta. Kateltiin sen arvostelemia koiria ja mä heitin hyvät meidän ERIlle kun huomasin miten paljon tuomari jakoi EHta.
Vihdoin ja viimein sitten alkoi brassit, kehät oli yli tunnilla myöhässä. Ensimmäisenä meni Aino ollen hienosti JUN ERI1 JUNSERT ROPJUN! Sitten oli Coman vuoro ja mä melkein tutisin jo siinä ja odotin vaan sitä EHta, Coma ei liikkunut ollenkaan koska kahteli vain Ainon perään.
Kehäsihteeri ja tuomari puhuivat viroa ja meni vissiin vähän ohi jotakin kun kehäsihteeri kysyi että voiko vastaan ottaa sertiä? Siinä vaiheessa mun suu oli kuulemma lopsahtanut auki ja olin änkyttänyt että joo, kyllä voi !
Sitten oli vielä Shandyn vuoro joka kanssa esiintyi loistavasti ja sai erin ja samalla myös eestin sertin.
Paras narttu kehässä esitin sitten Ainon ja Erik Shandyn ja voi että Aino on ihana esitettävä. Loppujen lopuksi Aino oli liikkeissään parempi ja siitä sitten PN1 !
ROP ja VSP kehässä oli siis Aino ja Coma, kaikki voi päätellä miten Coma liikkui Ainon perässä jolla oli siis juoksut loppumassa -.- Joten hienosti stten Aino pokkas itsellänsä vielä ROPin mukaan !

Elikkä lauantaina tuli sitten kaksi uutta Eestin muotvaliota Coma ja Shandy jota juhlistimme skumpan kera!

Sunnuntaina sitten oli ihanan aurinkoinen ja lämmin kehä. Brassit alkoi 12.18  joita ennen oli australianterrierit.
Kahtelin siinä tuomarin arvostelu tyyliä ja huomasin et aussit alkaa ja olin menossa Erikille sanomaan et valmistautuu Ainon kanssa kehään, mutta se oli lähteny juuri ostamaan juomista. Käskin Oskin juosta hakemaan autosta mun puhelimen ja soiteltiin sit Erikille et alkaa tulemaan et brassit alkaa ihan just !
Onneksi Virossa aloitetaan kehät vasta silloin kun niille on aika annettu eikä yhtään sen aikasemmin.
Joten hyvin Erik kerkesi tulla paikalle ja mennä kehään Ainon kanssa.
Sunnuntaina oli hyvin samalianen tulos päivä kun lauantaian eli Shandy PN2, Coma PU1 VSP ja Aino JUNROP JUNSERT ROP ja tullen eestin junnuvalioksi!

Virosta siis poistuttiin kolemn valion kera kotiin ! Huikea reissu oli kaiken kaikki ja aivan mahtava mukavaa, hotelli oli kiva ja matkat oli kivoja, näyttelyysä oli kivaa ja näin jopa tuttujakin :)

Kuvia laittelen myöhemmin sitten :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti