sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Mätsäröintiä

Elikkäs meillä oli mätsärit 27.7 ja 30.7.

Keskiviikkona (27 päivä) mukana oli Masa, Coma ja Eppu the saksanmetsästysterrieri.

Ekana oli Masan  kehä ja poika suoriutui loistavasti saaden sinisen nauha. Masa seisoi, ravasi ja antoi tutkia hyvin. Samaan aikaan Coma oli Junior Handlerissa Janniinan kanssa ja hienosti sijottuivat 2 !

Sitten oli Epun vuoro ja Eppu kisasi veteraaneissa joissa esiintyi hyvin ja oli terhakkana, kiitos tennispallon joka oli mukana joten tuloksena oli veteraanien 1/8, koska kaikki veteraanit oli samaan aikaan kehässä eikä jaettu punaisia ja sinisiä.
Harmikseni huomasin kun Epun kehä oli ohi että pentujen punaiset olivat jo menossa kehässä joten meiltä jäi sitten sinisten kehä välistä.


Pienen hetken odottelun jälkeen alkoi sitten pienten aikuisten kehä jossa Coma sitten olisi.
Vihdoinkin tuli Coman vuoro ja hienosti ukko jaksoi esiintyä vaikka oli jo pitkä päivä takana ja sai sitten punaisen. Punaisten kehässä oli noin 15 kappaletta koiria joista Coma oli yllätyksien kautta PUN1 !

Joten meillä oli sitten kaksi koiraa BIS kehässä, joten jouduin pyytämään Janniinaa auttamaan ja hän sai esittää Coma ja itse esitin Epun. Kehä sitten alkoi ja koska päivä oli ollut pitkä ja erittäin kuuma alkoi koirat olemaan väsyjä eikä keskittyminenkään enää riittänyt. Kehässä oli yhteensä 8 koiraa ja olin jo ihan varma et meidän pojat on siellä sijoilla 7 ja 8. Noh yllätykseski Eppu oli BIS6 ja Coma loistavasti BIS3 !

Loistava päivä oli kaiken kaikkiaan ! :)
Janniina&Coma JH2

Sitten seuraavat mätsärit oli 30 päivä jonne lähti mukaan vain Masa, koska Comalla oli ollut hieronta edellisenä päivänä joten poika piti lepopäivää.
Sain myös huostaani mätsärin ajaksi aussiet Viuhdin ja Kuuranja Kuuran käytin myö kehässä.
Masa oli pienissä pennuissa ja hienosti taas esiintyi ja sai sinisen nauhan.
Sinisten kehäsäs olisiko ollut joku 10-15 koiraa ja Masa oli niistä hienosti sitten SIN2 !

Sitten alkoi isot aikuiset joissa esitin siis aussie Kuuran, Kuuran kanssa pikkuisen treenailtiin siinä ennen kehään menoa, koska Kuura ei ollut kuullemma melkein vuoteen ollut kehässä.
Kehässä Kuura kyllä esiintyi aivan loisvatasti ja oli näköjään edukseen koska sai punaisen.
Punaisten kehässä sitten kuura alkoi olemaan jo vähän levoton ja ei meinnanut maltaa seistä mutta hienosti silti jaksoi ja oli sitten loppujen lopuksi hienosti PUN3 noin 20 muusta koirasta ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti