maanantai 13. toukokuuta 2013

Tanskan reissu !

2.5.2013 lähti kaksi koiraa ja yksi lapsi hoitoon. Jäljelle jäi yksi koira ja minä, oli muuten outo olo!
Onneksi se kesti vain pari tuntia kunnes illalla lähdimme Emmin ja hänen koirien kanssa kohti Killinkoskea.
Killinkoskella auton vaihto yksi ihminen ja kaksi koiraa lisää. Matkassa oli siis 2 x holskua, 2x corgia ja Masa. Sekä tietenkin 3 ihmistä.

Laiva lähti perjantai aamuna kohti Ruotsia ja laivassa olimme hyteissä jossa suurin aika meni nukkumiseen. Masa hurjana vahtikoirana tietenkin aluksi ilmoitteli kuuluvista äänistä mutta kun huomasi etten ragoinut lopetti vahtimisen.

Illalla olimme sitten Ruotsissa josta lähdimme ajamaan kohti Tanskaa, siinähän se noin kuus tuntia ajaessa menikin nopean oloisesti. Saavuimme yöllä joskus näyttelypaikalle ja nukuimme pari tuntia autossa kunnes näyttely alkoi.

Masa oli heti ekana kehssä ainoana rotunsa edustajana. Tuomarina oli Januzs Opara, oikein mukavan oloinen herra ja käsitteli koiria kauniista sekä jutteli myös pöydällä Masallekin.
Masa taas oli vissiin sitä mieltä et kaikki muu olisi kivempaa kuin esiintyä, se pomppi ja hyppi ja laukkas aina liikeissä. Olisi hallunnut mennä sileitten kettareiden kanssa juoksemaan ja sekä maailman ihanin Katia oli kehän laidalla!! No tällä käytöksellä sitli AVO ERI1 SA PU1 SERT CACIB ROP! itse olisin jättänyt jakamatta tommoselle pellelle..
Muutkin kanssa matkustajat pärjäsivät hyvin, holskuissa ROP ja PN2. Corgeissa PU2 SERT ja PN2 SERT ! Huippua, eikun kohti hotellia juhlistamaan ! Ja poltin itseni myös kyseisenä näyttelypäivänä ja olin kaiken lisäksi kipeänä tuon reissun ajan!

Hotelli oli oikein kaunis ihana maalaistalo, koirat saatiin hyvin laitettua ettei satu mitään vahinkoja.
Illalla juhlistettiin uusia valioita ja minä ainakin nukahdin hyvin nopeasti sen jälkeen. Käytiin kylläkin ihailemassa myös maisemia.
Sunnuntaille ei ollut mitään paineita, sai ottaa rennosti koko näyttelypäivän.

Masan kehä oli vasta iltapäivästä, mutta ennen Masaa leivottiin yksi holsku valioksi ja corgesta Sakelle ERI ja nartulle ERI SA.

Vihdoin pitkän päivän jälkeen oli Masan vuoro, katselin tuomarin tuomarointia hieman siinä ennen omaa vuoroa kun staffit oli kehässä. Hyvin tarkka oli hampaista ja liikeistä. Masalla onneksi kaikki palikat suussa mutta liikeet voi olla erialustoilla huonot. Edellisenä päivänähän se ei edes liikkunut kunnolla. Ajattelin vain että oneksi on saatu jo kaikki tarvittava, mutta mitä vielä Masa hienosti VAL ERI1 SA PU1 CACIB ROP!

Ryhmiin ei jääty vaan suunnattiin suoraan kohti Ruotsia ja oli muuten hyvin levoton matka Ruotsiin, meni nopeasti! Kotona oltiinkin sitten vasta ma-ti yönä josksu 03-04 aikaan.

Uusi Tanskan ja Pohjoismaiden valio !

Huikea reissu, kaikki tuli mitä lähdettiin hakemaan! Uusi haasteita kohti vain. Seuraava reissu suuntautuukin Viroon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti