sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Näyttelyntäyteinen viikonloppu

Lauantai aamuna herätys soi kello 05.30, suuntana oli Kiuruveden ryhmänäyttely kera Goofyn ja kahden muun vespan kanssa, Rudy 10 vuotias veteraani ja Shandy 5 vuotias narttu. VEspoja oli yhteensä 4 kappaletta. Mörri, Tiinan kasvatti oli kanssa paikalla nuorten luokassa.

Kehät alkoivat heti 09.00. Goofy aloitti ruodun ollen pentuluokassa. Reippaasti herra esiintyi ja oli oikein edukseen. Tuomari kehui lupaavaksi pojaksi. Joten näin ollen Goofy ROP-pentu ja KP.

(c) Hanna Kärkkäinen

(c) Hanna Kärkkäinen

Sitten oli vuorossa Mörri nuorten luokan uroksissa. Mörri ikiliikkuja ja vauhdikas poika sai ERIn ja SAn.

Sitten oli charmantti herra Rudyn vuoro, aivan ihana veteraani herra ! Oikein iloisesti ja reipaasti esiintyi 10 vuotias veteraani. Rudylle täten ERI ja SA kanssa sekä ROP VET.

Paras uros kehässä Herra Rudy veti pidemmän korren ja näin ollen PU1 ja Mörri PU2 saaden SERTin!

Mörri, Goofyn velipuoli.

Sitten oli tuomarin sanoin muhevan nartun vuoro ! Shandy, iloinen hännän heiluttaja tuo pikku ukkojen jahtaaja! Shandy ainoana narttuna ERI SA ja PN1 sekä SERT!
ROP-VSP kehässä esitin Shandyn ja tulokseksi VSP ja Rudy pappa ROP!
Ryhmiin jäätiin ja se kannatti ! Rudy vetäsi eka hienosti BIS-VET3 ja vielä ryhmässäkin RYP4 !
(c) Hanna Kärkkäinen

Goofy, Shandy ja Rudy (c) Hanna Kärkkäinen

Seuraavana päivänä olikin aamulla herätys 04.00 ja suuntana Lahti KV, tällä kertaa Masan kanssa.
 Matkaan lähdettiin Emmin ja Sakke corgin kanssa.

Corgien kehä alkoi jo kymmeneltä joten ajoissa piti olla. Brassit alkoivat vasta 13.00 joten odotellessa kiertelin näyttely paikaa, bongaillen tuttuja.

Aika menikin yllättäen nopeasti, aluksi olin suunnitellut että otan pienet tirsat koska yöunet jäivät vähäiseksi, mutta enpähän kerennytkään kun huomasin kellon olevan jo 12.
Masan kanssa suuntasimme brassi kehälle katsomaan oliko tuttuja jo saapunut ja olihan sinne !
Masahan meinasi pöksynsä repiä kun näki tuttuja ja vieläpä brasseja.

Uroksia oli saapunut paikalle 4 kappaletta; junnu, avo, valio ja vetsku. Masalla siis oli se viimeisen sertin saaminen mahdollista ja valioituisi. Tuomari ei tutkinut pöydällä vaan maassa, hyvin tarkkaan kävi kaikki koirat läpi, hampaat katsoi ja tunnusteli tarkkaan. Masalle suomen ensimmäisestä AVO luokasta ERI ja SA !
Kaikki urokset saivat saman tuloksen joten kaikki olivat PU kehässä. Yllätykseksi Masa repäisi ollen PU1 SERT ja CACIB ja samalla valioituen Suomeen, Ruotsiin, Latviaan ja Liettuaan!

(c) Kari Lappalainen

Nartuissa kaksi neljästä sai SAn, junnu ja valio. Junnu oli PN1 ja valio PN2 joten sen jälkeen olikin ROP-VSP kehä!
Toivoin ettei tulisi roppia ihan jo sen takia että päästäisiin kotiin ajoissa nukkumaan ja sieltähän se VSP sitten tulikin ! Roppina kaunis nuori nainen Jyvämäen Neon Ne "Nelli", Onnea vielä !

(c) Kari Lappalainen

Tätä nykyä siis Masa 2v ja melkein 2kk tunnetaan virallisesti EE JMVA LV JMVA FI MVA SE MVA LT MVA LV MVA Braslight's Vislumbrante!Kunhan jaksan vahvistaa noi ulkomaiden valion arvot ! Ensi viikolla me suuntamme nokkamme kohti Tanskaa Masan kanssa, kaksipäiväinen näyttely ja molempina päivinä 1 brassi ! Toivotaan että tuomari tykkää.

Pahoittelen jos on kirjoitus virheitä, väsyneenä sattuu ja tapahtuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti