lauantai 26. marraskuuta 2011

Treenailua

Käytiin hallilla ystäväni Marjon ja hänen welshi Siran kanssa.

Coman kanssa otettiin pientä ratapätkää joka meni ihan ok siihen nähden että ohjaaja juoksi päin esteitä.
Rata pätkä tehtiin ihan itse päästä keksittynä ja enimmäksene valssi harjoituksia koska minä olen onneton valssaaja, ihmekkös juoksen niitä esteitä päin.
Onneksi minulla on anteeksiantavainen koira joka ei suutu vaikka mamma nyt ohjailee minne sattuu ja juoksee kuin päätön kana.

 
 Videonäytettä treeneistä.

Masa-miehen kanssa otettiin sitten ihan pieniä toko juttuja. Seuraamista, paikalla oloa, liikeestä maahanmenoa ja luoksepäästävyyttä.Seuraaminen alkaa olemaan hyvällä mallilla, pikkuisen pitää vielä paikkaa vahvistella ja saada tuota ennakointia pois ettei jää sinne taakse himmailemaan ennen perusasentoa. Kontaktihan pojalla on alusta asti ollut loistava!


Paikalla oloon taas pois se ettei kellahda lonkalleen keksken kaiken ja että pysyy sen 2 minuuttia varmasti paikoillaan. Maltaa se nytten olla sen kaksi minuuttia mutta siinä on sitä pientä hötkyämistä ja asennon vaihtelua tai vilkuilua johonkin suuntaan, välillä myös pientä urputustakin kuulunut.Liikeestä maahan menoa vahvemmaksi ja nopeammaksi vaikkakin tänään ekoja kertoja tätä tehtiin.
Yllättävän nopeasti oopi tämän, mutta olinkin jo maahan meno käskyn hinkannut varmaksi ja nopeaksi joten osasi hyvin yhdistää käskyn. Jäi paikalleen vaikka menin pari askelta kauemmaksi.Luoksepäästävyys oli loistavaa vaikka teimmekin sitä ensimmäisen kerran! Masa ei irroittanut kontaktiaan eikä liikunut sivulta minnekään. Odotin että se olisi Marjon mennyt pusaamaan heti kuin se kumartuisi meidän kohdalle ja saanut jotkut hepulit. Mutta kyllä osaa pentu hämmästyttää!


Tästä on hyvä jatkaa tokoilua ja tehdä vain pieniä hieno säätöjä liikeisiin niin eiköhän me uskalleta joskus sinne alokas luokaankin!


Harjoiteltiin myös näyttely juttuja eli seisomista ja liikkumista.
Masa alkaa oppi pikkuhiljaa seisomaan paikallaan pitempään kuin sen kaksi sekunttia.
Liikeet ovat vieläkin löysät mutta toivotaan että ne vielä vähän vahvistuisi ja jospa se pääkin kasvaisi jossain vaiheessa ihan urosmaiseksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti