tiistai 22. marraskuuta 2011

Jyväskylä KV

Tänä vuonna pääsin molempina päivinä Jyväskylään koirien kanssa, mukanani oli molempina päivinä Coma ! :)

Lauantaina lähdettiin puoli seitsemän aikaan ajelemaan kohti jyväskylää Janniinan ja hänen äitinsä kanssa. Kyydissä oli Coma ja Ossi-Bostoni.
Perille päästyä huomasin nopeasti että Coma oli taas yllättäen aivan flegmaattinen ja ei halunnut tehdä yhtään mitään.
Coma meni Janniinan kanssa Junior Handler kisaan ja ajattelin että nyt toi ukko ei suostu edes liikumaan ja tosi vaikea saada edes innostumaan mistään.
Coman ilme oli lauantaina tämmöinen koko ajan! Kuva sunnuntailta.

Lähdin sitten JH kehältä pois, koska Coma nyt on äitin perään joten päätin lähteä katselemaan brassi kehän laidalle jos tuttuja näkyisi. Ensimmäisenä bongasin Karin Dori neidin kanssa ja voi että Dori on ihana pieni luttana !
Kun oli vihdoinkin viimeiset borderterrierit arvosteltu alkoi vihdoinkin brassit. Brasseja oli yhteensä 13 kappaletta joista yksi oli poissa. Tuomarina toimi Vesa Lehtonen.
Uroksissa vain 3 sai ERIn ja SAn. Joten PU1 oli Beautiful Beast Barracuda, PU2 HR's David Cook ja PU3 oli Nuetin Aina-Armas. Onnea parhaille uroksille ! :D
Narttuista kukaan ei saanut SAta yksi taisi saada ERIn. joten brasseissa ei lauantaina ollut olenkaan PN1 eikä VSPtä joten onnea Pirjolla ja Nipsulle ROPista ! :)

JH kehässä Coma oli esiintynyt olosuhteisiin hyvin mutta oli ollut hyvin haluton esiintymään edukseen joten sijoitusta ei parille tullut tällä kertaa, Ossi bostoni oli kanssa JH kehässä mutta hekään eivät sijoittuneet. Jäätiin vielä näyttelypaikalle pyörimään ja suunnattiin neljön aikoihin kohti kotia. Kyydissämme lisänä tuli partacollie Nelli ja Jeni.

Coma & Janniina JH kehässä (c) juistheid.kuvat.fi


Sunnuntaina suuntasimme taas puoli seitsemän aikaan hakemaan Janniinan ja Jenin ABClta kyytiin ja lähdimme kohti jyväskylää. Comalla oli oma kehä ja Janniina oli Nellin kanssa JHssa.
Coman kehä alkoi heti 10.00 ja samoin myös junior handleritkin.
Coma oli aivan eri koira kuin lauantaina ! Se oli iloinen ja jaksoi motivoitua helposti, sille jopa kelpasi nakkikin!

Kehässä kävin treenaamassa Comaa että varmasti liikuisi kunnolla maton tarhoista huolimatta.
Hyvin ukko liikkui ja oli kyllä tosi innokkaana menossa !
Tuomarina meillä oli Veli-Pekka Kumpumäki jolta en odottanut sen kummempaa menestystä Comalle.

Tuomari sedän puhuttelussa :D

Coma liikkui ja esiintyi mallikaasti ja näin ollen sai Kumpumäeltä EHn mitä lähdettiin odottamaankin! Onnellinen olen Coman käytöksestä että se ei ollut samanlainen kuin lauantaina vaan esiintyi ja jopa riekkui kehässä!
Mutta mikä hienointa Lucasta (HR's Coolio) tuli muotovalio ja Armi (Jyvämäen Tarantula) oli ROP !
Onnea vielä kaikille !


Janniina oli JH kehässsä päässyt Nellin kanssa jatkoon mutta ei enää sijoittunut ! Hieno viikonloppu oli kaiken kaikkiaan ja oli ihanaa nähdä vanhoja tuttuja pitkästä aikaa
Kotiin päästyä Coma ja minä käperyimme peiton alle nukkumaan, oli nimitttäin rankka viikonloppu, mutta antoisa!

Iso kiitos Heidille kuvista ! :)

1 kommentti: