maanantai 3. helmikuuta 2014

HUPS!

Oho, taas kävi näin!

Kaiken kiireen ja koulun keskellä meinaa blogin päivitys ihan unohtua !

Joulukuussa käytiin messarissa voittaja näyttelyissä. Masa oli vain perjantaina kehässä ja Goofy oli sitten joka päivä.

Perjantaina saavuttiin junalla aikaisin aamusta Helsinkiin, Janniinan kanssa. Janniina joutui ottamaan Masa Best of the Best jh (kisassa kilpailee kaikkien kuntien piirinmestarit) kilpailuun, koska ei ollut muutakaan koiraa. Hyvin parilla meni, mitä nyt Masa nuori viriili mies meinasi liikaa tykätä Janniinasta. Pari sijottui sijalle 4!Tästä oli hyvä jatkaa vespakehälle. Jännitin tosi paljon Goofyn suoritusta, mutta turhaan ! Hienosti mies esiintyi, vaikka ennen kehää säikähti kun joku koira hyökkäsi kohti ja meni hieman lukkoon.
Goofulle JUN ERI1 HEJW'13 ! SAta ei herunut löysien etuliikeiden takia, mutta kehuja tuli että hieno pakkaus!

Brassit oli sitten vespojen jälkeen ja Masa oli valioluokassa 3 muun koiran kanssa. Yhtään mitäänhän en Masalle odottanut noin kovasta seurueesta, mutta hienosti jätkänpätkä vetäisi VAL ERI2 ! 

Lähdettiin messarista kohti Vihtiä jossa majoituimme. Torstai-perjantai välisenä yönä oli ympäri suomea riehunut myrsky jonka takia Vihdissä oli ollut sähköt poissa jo pitkään. Talo oli kylmä ja nälkä ja olin valvonut jo kaksi vuorokautta putkeen jonka takia aloin olemaan ihan sippi ja nukahdinkin monen brassin kanssa sohvalle kunnes ihana ruuan tuoksu herätti minut!

Lauantaina kehässä oli vain Goofy. Kävin ennen vespoja kylläkin pyörähtämässä brassi kehässä esittämässä koiran sekä autoin kasvattaja luokkassa. 
Goofylle tulokseksi PU2 SERT PMJV'13! Edelleen löysä edestä mutta hieno paketti !

Sunnuntaina sitten oli vain Goofy kanssa ja Masa pääsi käymään STJn standilla edustamalla brasseja!Goofy kävi kehsässä pyörähtämässä josta JUN ERI1 JV'13! Ja taas sama, löysä edestä mutta hienoa muuten ja onhan se !
Sitten voittaja näyttelyiden jälkeen olemme eläneet hiljais eloa, treenanneet ja lenkkeilleet. Coma nyt on ollut sitä mieltä et nukutaan vaan koska on talvi.

26.1.2014 Käytiin Masan kanssa melkein vuoden kisatauon jälkeen ACEn kisoissa hakemassa 10vp. Hienosti meni mutta kun ihteäni jännitti niin paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti