maanantai 8. lokakuuta 2012

Päivitystä

Ompahan taas vähäsen aikaa vierähtänyt viime päivityksestä, joten otetaan nyt sitten sekalainen päivitys.

Masa starttasi 16.9 viralliset agikisat Kurkimäessä. Minua jännitti niin että vatsa krampaili ja meinasin radan jälkeen oksentaa. Mentiin kaksi rataa ekalta radalta 15,78, eli 10vp tuli putkesta jonka ohi masa pyyhkäisi kun piti mennä tutkimaan ratahenkilöä jok aoli nurkassa ja toinen viimeiseltä hypyltä jossa sama toistui kuin putkella. Toiselta radalta sit heti suorilta HYL, oli pojalla kierrokset hieman krokealla joten ei tulltu mitään.

Toiset viralliset kisat käytiin pieksämäellä 22.9. Ekalta radalta tuli harmillinen 5vp kepeiltä kun hajun mukana masa juoksi ohi kepeistä. Muuten puhdas rata ja sijoituksena oli 2/7. Toisella radall alkoi jo pikkusen olla kierroksia mutta sain ne pidettyä aisoissa jotenkin. muuta 10vp tuli kun mentiin liian kovalla vauhdilla hypyn ohi ja kepeillä tuli välistä pois, en tiedä mitä taas huidoin varmana käsillä että tuli pois ja yli aikaa oli 2s. Viimeiseltä radalta sitten otettiin HYL kun en edes koiraa saanut lähdöstä liikkeelle kun oli joku niiin ihana haju maassa että sitä sitten pit jäädä haistelemaan ja nuolemaan. HYL tuli 3 ansimmäisen hypyn aikana kun niistä meni ohi kun lähti ihan ihme kierroksia heittämään. Kun sain koiran hanskaan teki aivan puhtaan radan loppuun asti.

Nyt sitten kisakokemusta riikkaampana ruetaan noita hermoja ja kierroksia vähän treenaamaan ja ensi vuonna sitten uudestaan!

Niin ja huijasin, menin ilmoittamaan Masan Turku KVseen kun minut siihen hyvin suostuteltiin ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti