maanantai 27. helmikuuta 2012

Tylsä elämä

Kuten otsikko kertoo niin meillä on ollut heiman tylsä elämä tässä lähiaikoina.

Viime viikolla käytiin Masan kanssa elukkalääkärissä ontumisen takia mikä oli ruennut yleistymään omaan silmään. Luulin että vika olisi polvissa mutta ei ollut. Ell sanoi että aristaa lonkkanivelen taivutusta taaksepäin joten oireet sitten viittasitvat legg-perthesiin. Halusin saman tien varmuuden onko vai ei.
Masa rauhoitettiin ja kuvattiin mutta onnekseni Masalle todettiin terveet lonkat.
Joten siis tämä takia poitsulta jäi nyt tuusniemen näyttely väliin mutta onneksi näyttelyitä tulee ja menee. Terveys on aina etusijalla.

Viikolla käytiin sitten hallilla ottamassa ihan pientä treeniä eteen lähetyksiä, putkeen irtoamista ja kontakteja enimmäisiä kertoja. Coma jäi kotiin koska oli jo ollut viikolla treeneissä ja teki niin loistavasti siellä töitä joten sen kerta jäi siihen.
Masa teki hyvin mutta jos olen pikkusenkin jäljessä tai en näytä selvästi se alkaa pomppimaan mua vasten ja komentamaan.Joten tässä on ohjaajalle harjoituksia olla aikasemmin paikalla.
Putkeen irtosi tuttuun tapaan loistavasti ja korostettiin vielä laittamalla targetti aina putken päähän.

Kontaktit oli asia erikseen. Tehtiin siis harjoituskontakteilla ja hyvin pysähty kyllä mutta pikkusen oli hakemista siinä että mihinkä kohtaan ja miksi pitää pysähtyä. Pari kertaa kun toisti niin hyvin alkoi jo osata tehdä stopit kontakteille.

Loppuun kuva saastetta kaikki kuvat (c) Janniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti