perjantai 13. tammikuuta 2012

Kokeilua ja muutoksia

Kuten varmaan voi huomata olemme vihdoinkin saaneet Masankin yläpalkki kuvaan ! Kiitoksia Heidille aivan ihanasta kuvasta ja yllätyksestä !

Sitten Masaan. Käytiin möllitokoissa sen kanssa. Ajattelin mennä vähän ennen koetta että voin kokeilla että tekeekö se vai kokeileeko liikaa.
Silloin se toimi loistavasti mutta häiriön alla ei sitten yhtään. Lisäksi Masa rupesi kokeessa kokeilemaan tosi paljon hermo rajoja.

Sitten pisteisiin:

Luoksepäästävyys: 9

Masa oli perusasennossa ja pysyi siinä mutta koska viereinen koira hyppäsi lähti Masa liikeelle josta tippui yksi piste. Muuten pysyi sitten paikallaan kontaktissa.

Paikalla Makaaminen (1min): 0

Tämä meni niiin penkin alle kun voi mennä! En ottanut pitkää väliä vaan pari metriä koska tätä ei ole paljoa harjoiteltu. Alussa Masa pysy sen ehkä 15 sekunttia hyvin kontaktissa mutta nenä vei voiton ja mtossa oli ihania hajuja ja siihen se tyssäsi nousi ylös ja lähti haahuilemaan vaikka kävin sen pari kertaa palauttamassa paikallee.

Seuraaminen: 8

Miksi, oi miksi pilasin tämän ? Tosiaan mölliluokassa sai pitää nameja ja minä homlo pidin vasemassa kädessä namia. Sitten kun otin namin pois koira seurasi täydellisesti ! Pitäisi luottaa ksoka tuon se osaa.

Liikeestä Seisominen: 10

Tässä sai valita joko maahan menon tai seisomisen ja otettiin seisominen koska s eon vahvempi. Pysähty tosi hyvin ja saatiin kehuja siitä että koira on nuori ja vasta opeteltu liikeestä seisominen.

Luoksetulo: 5

Mitä kävi !? Ensinnäkin Masa ei halunnut tulla perusasentoon vaan katsoi ilmeellä "voisin lähteä karkuun". Vihdoinkin sain sen perusasentoon ja se jäi jopa siksi aikaa että pääsin melkein paikalleni kunnosa Masan takana ollut ulko ovi paukahti ja koira lähti, tämän jälkeen se ei suostunut enää jäämään ja tuomari avusti sitten pitäen kiinni.

Estehyppy: 6

Taas tuli kokeilu ja kun olin menossa koiran sivulle se lähti karkuun eikä tullut enää luokse vastakun sain sen houkuteltua. Noh tätä ollaan treenattu kyllä tosi vähänkin että siihen nähden oli odotettavissakin että ei mene hyvin.

Kokonaisvaikutelma: 8

Saatiin kehuja hyvästä yhteistyöstä ja huomautusta koiran kokeilusta, mutta tuomari lohdutti että jos se ei kokeilisi ei se kuulemma olisi terrieri :D

Nyt sitten kova kuri penskalle ja perseilyä ei sallita yhtään !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti